четвъртък, 25 март 2010 г.

Декорации от Журнал за жената


Декорациите ни вече са на пазара в списанията…но как беше в кухнята ли?
Ето и малко снимки от студиото. Тук с Пепи( фотографа) ги гласим, беше още февруари и много хора ни се чудиха защо подраняваме с яйцата. Една продавачка за боя се чудеше –католици ли сме, евреи ли сме, че празнуваме толкова рано. Какво да ги правиш -Умници.
Боите са много интерсни. За разлика от мраморните на Марабу, тези на Pebeo, не са отровни. И може да си ядете спокойно яйцата след рисуване. Много са интересни и защото се правят с едно „желе”, което уж е на водна основа , но може спокойно да си боядисвате дори и текстил и не се изпират. Е разбира се след като се изглади.
Аз си направих и един шал за пролетта. Както виждате в списанието „Журнал за жената”-25.03.2010 –бяхме се подготвили и с ютия, покрай лепенето на камъни върху сатен. С нея се фиксира и текстил, ако искате да си го направите е с мраморни ефекти. Става и за картон за картички, пръстени за салфетки и какво ли не. Сигурно се чудите откъде да си намерите тези материали. Всички тях ги има в магазините за художници. Ако няма такива във Вашият град може да си поръчвате без да ставате от компа от оn-line магазините. Това е официалният им вносител:
снимките са с автор П. Йорданов и са от "Журнал за жената"

Няма коментари:

Публикуване на коментар