понеделник, 31 май 2010 г.

В изминалата седмица не успях да Ви напиша интересните неща в нашата работилничка, но пък сега ще Ви затрупам с нови статии и информация.
На 20 Май излязаха две наши статии в пресата.
Първата в рубриката за плетива на вестник “Всичко за семейството ” Тя е с новата българската прежда произведена от бамбук и е за жилетка „Слънчеви лъчи” (както я нарекоха в редакторите във вестника)
За нея вече имаме доста писма и затова за тези, които не са успели да си купят броя тук оставам схемата.
Писмата на читателите ни бяха свързани с това, къде могат да намерят тези нови прежди. Специално за Гергана Динчева сме направи справка с координати на магазини с преждите на фирма "ХобиЯрн”, въпреки, че най-удобно е да пазарувате от оn-line магазина им:-))
На същата дата излезe статия и за изкуството да нижете маниста в различни форми
Тази красива снимка е с манистата на “VIVA decor”, с който аз работя. Статията е за изработка на брошка и аз я оставям на сайта за да я разгледате и даси я измайсторите.

Вариантите да се оформят бижута с маниста са много и ние постепенно ще се опитваме да Ви запознаваме с тях. Може да ги плетете, тъчете на станчета и да ги нижите на тел както брошката.
Статията за креативните читатели на сайта ”Бонбонета” тази седмица е как се плете с рамки??? Ако сте харесали статията на Вероника Прос за плетените одеяла, то тази също е написана от нея.
Ако се научите да изработвате отделни плетени изделия от рамки и след това да ги съединявате, то вярвайте ми с тях се правят невероятни плетени красоти.
В следващите седмици ще ви разкажа за наши изделия и схемите към тях.
До тогава се упражнявайте да нижете мъниста и да плетете на рамки-:)

Няма коментари:

Публикуване на коментар