сряда, 2 юни 2010 г.

Голямото плетене в Търново

Сигурно голяма част от вас плетачките вече сте гледали колекциите с актуална мода за следващата зима. По време на седмицата на модата в Париж голяма част от колекциите на марките: Araks, Donna Karan, Givenchi, Burbarry Prorsum, Balenciada и т.н наблегнаха на белият и черният цвят в облеклата. Е имаше и такива като Corolina Herrera, включиха и оранжа, но преобладаващи са ахроматичните цветове. В унисон с тенденциите и ние плетем бяло и черно-:)
Оставям линк за да разгледате някой черни & бели снимки, а ако вече сте си харесали модели от тях за плетене ще Ви издам тайната.
В следващата седмица в сайта ни, ще бъдат качени схеми за туниката с низани маниста и потника с пояс правен на рамка.
В месец май си бяхме обещали да си бъбрим за естествените летни материали и летни дрехи.

За съжаление Май беше доста студен, но сега през Юни ще си изплетем много дрешки от вискоза и памук като тези на снимките. Това е за сега от нашата работилничка. Ние отиваме утре в Търново.
Голямото ПЛЕТЕНЕ на 4 и 5 Юни.

БЕЗПЛАТНИ КУРСОВЕ и много подаръци за младите мами и баби в старата столица от: списание „Сабрина”, „Дона”, Шарено”, производителите на прежди : ”КОУТС”, ХобиЯрн”, „КМС Трейд”, Кардена.....Не се чудете, ами палете колата и в хотел Панорама от 10 часа заплетете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар